Početna O nama Usluge Najčešća pitanja Kontakt Lokacija

Krajnova 3, Rugvica, 10370 Dugo Selo

E-mail: graforad@graforad.hr

Posjetnice (vizitke) Kuverte Memorandumi Mape (fascikli) Leci Brošure - Katalozi NCR blokovi Plakati Knjige Etikete Cjenici i jelovnici Podlošci Ambalaža Reklamni blokovi Vrećice Ulaznice
Proizvodi • jenik

formati (standardni):

A4 (210 x 297 mm)

tisak:

jednostrani

boje:

od jedne boje do višebojnog tiska, specijalne boje (tzv. spot, npr. srebro, zlato, itd.)

vrste papira:

mat ili specijalni papiri

gramatura papira:

od 80 do 120 gr.

osnovna dorada:

rezanje na gotov format

dodatne opcije:

uv lakiranje (parcijalno), foliotisak, reljefni tisak (blindruck)

Opis proizvoda:


   Memorandum je tiskanica koja se sastoji od zaglavlja i podnožja u kojima su navedeni svi podaci o poslovnom subjektu/ustanovi (adresa, ime tvrtke, logotip, brojevi tel. i mob., e-mail adrese, web stranica i sl.)

   Osim službene komunikacije između subjekata memorandum može poslužiti i kao izvrstan marketinški alat s obzirom da vizualno upečatljiv i kvalitetno otisnut memorandum služi za promicanje brenda vaše tvrtke. Unatoč suvremenoj elektronskoj komunikaciji, memorandum ostaje i dalje sastavni dio u poslovanju brojnih poduzeća koja promišljaju o važnosti promocije kojom se možete istaknuti pred konkurencijom.

   Današnja tehnologija tiska omogućuje kvalitetan i povoljan tisak u više boja (cmyk, spot boje), kao i velik izbor raznih vrsta papira koji će svakako dodatno doprinjeti profesionalnom izgledu svakog memoranduma.

Memorandumi